PLANETARNI POPUST!

Kao posetilac sajta www.planetazdravlja.com, u narednom periodu imaćete priliku da u Planeti Zdravlja (centar Beograda, ul. 27. mart), izvršite detaljnu analizu funkcije svih organa i organskih sistema, kvantnim metodom integrativne medicine, kao i da dobijete savete u vezi sa ustanovljenim funkcionalnim disbalansima, po promotivnoj ceni od 3790 din, umesto 6000 din!

Saveti za ishranu uključeni su u cenu pregleda, a zasnivaju se na jedinstvenim, psihofizičkim karakteristikama osobe i dodatnim specifičnostima ustanovljenih zdravstvenih tegoba!

Pregled možete zakazati svim danima u nedelji, u periodu od 08h do 19 h, pozivom na brojeve telefona 062/107-22-52 ; 064/402-61-92 i 011/33-48-229.

Šta je kvantni magnetni analizator?

Kvantni magnetni analizator predstavlja najsavremeniju tehnologiju baziranu na kvantnoj medicini, koja za procenu stanja organizma koristi frekvencije elektromagnetnih impulsa tela.

Kvantna analiza (dijagnostika poremećaja elektromagnetnih frekvencija u organizmu) je nastala u Sovjetskom Savezu, za potrebe svemirskog programa vazduhoplovstva, a primenjivana je za kontrolu zdravlja astronauta, pilota, vrhunskih sportista- olimpijaca, te ljudi specijalnih zanimanja.

Pokazavši izvanredne rezultate, kvantna analiza počela se šire primjenjivati i danas je dostupna svim ljudima koji vode računa o svom zdravlju. Nalazi prikazuju kompletnu sliku funkcionalnog stanja celog organizma. Bez vađenja krvi i neprijatnih ispitivanja, dobija se analiza funkcionalnog statusa organizma.

Jednostavnim držanjem elektromagnetnog senzora u svom dlanu, rezultati analize svih organa i organskih sistema ispitaniku su dostupni u roku od samo nekoliko minuta.

Kvantni-Magnetni-Analizator-QRMA_slika_XL_53232857

Kvantni magnetni analizator meri stepen i tip odgovora tkiva koje se testira i upoređuje ga sa referentnim vrednostima, pri čemu se dobija stepen i smer odstupanja od željenog odgovora.

Važno je napomenuti da se kvantnim magnetnim analizatorom ne uspostavlja dijagnoza bolesti i stanja, već on služi za brz, orijentacioni pregled funkcije svih organa u organizmu,  kao i za procenu vitaminsko-mineralnog statusa, kiselo-bazne ravnoteže i brojnih drugih, za zdravlje važnih parametara.

Princip analize

Ljudsko telo je agregat brojnih ćelija, koje neprestano rastu, razvijaju se, dele, regenerišu i umiru.

Deobom se ćelije obnavljaju. U telu odraslog čoveka, u svakoj sekundi podeli se 25 000 000 ćelija, a krvne ćelije se konstantno obnavljaju (100 miliona ćelija se obnovi u jednoj minuti).

U procesu ćelijske deobe i obnavljanja,  nuklearni i ekstranuklearni elektroni, kao osnovna jedinica ćelije, kreću se i menjaju neprestano, velikom brzinom, neprekidno emitujući elektromagnetne talase.

Signali elektromagnetnih talasa koje emituje čovekovo telo, predstavljaju specifično stanje organizma i stoga će različiti signali elektromagnetnih talasa biti emitovani kada je u pitanju dobro zdravlje, početna faza poremećaja ili poremećaj koji je u toku.

Slabe magnetne frekvencije energije čovekovog tela prikupljaju se dok osoba drži senzor u ruci, nakon analize se procesuiraju pomoću u aparat ugrađenog mikro-procesora, a zatim i upoređuju sa standardnim spektrumom kvantne rezonancije-referentnim vrednostima.

Šta obuhvata analiza kvantnim magnetnim analizatorom ?

Analiza kvantnim magnetnim analizatorom se sastoji od preko 30 glavnih stavki, uključujući cerebrovaskularnu i kardiovaskularnu analizu, analizu holesterola i triglicerida, koštane gustine, prisustva vitamina i minerala u organizmu, prisustva reumatizma i njegovog stepena, analizu funkcije pluća, jetre, pankreasa, žučne kese, gastrointestinalnog trakta (želudac i creva), prisustva toksina u organizmu, šećera u krvi, stanje moždanih nerava, kože, očiju, ginekoloških parametara (vaginitis, cervicitis, appendagitis, ženski polni hormoni), prostate i imunološkog statusa.

Najveći značaj kvantne medicine ogleda se u mogućnosti ranog detektovanja funkcionalnih poremećaja organa i organskih sistema, a u vezi sa tim i pravovremenog reagovanja na novonastalo stanje u organizmu, specifičnim promenama navika u ishrani i životnih navika.

Pregled možete zakazati svim danima u nedelji, u periodu od 08h do 19.00h, pozivom na brojeve telefona 062/107-22-52 ; 064/402-61-92 i 011/33-48-229, a utiske naših klijenata možete pročitati i na facebook stranici Planete Zdravlja!