Bye-bye, boob, welcome to the stunning tvrdoglav stomak

Rate this post

Smirenost kao i zdrav stomak! Idealno solidan stomak. Plus uski struk. To je jedna od onih starih želja i ambicija. Volio bih da su otekline, dimovi, kao i kickballs bili istorija, i nije bilo ništa dodatno da se popnete sjedeći na pojasu. O, stomačiću, zašto si tako čvrst!Bye-bye, boob, welcome to the stunning tvrdoglav stomak

Kako tačno dobiti ravan stomak?

Koja je tajna ravnog stomaka? Možete li ga pronaći u napornom treningu trbušnih mišića? Ili hiljade bolova u stomaku? Ili lakša ishrana? Ili je ipak ključ zdravog, mirnog stomaka, energično vežbanje dubokih stomačnih mišića, plan ishrane koji umiruje digestivni trakt, kao i blago držanje sebe i života? Predlažem da se nagnete prema ovom drugom. Ovi koraci čine izvodljivim dati stomaku slobodan dan, drugim riječima odličan i lagan osjećaj i izgled bez kompresije, kao i nadutosti. Ovaj kratki članak će vam pomoći da se ubrzate sa svojim treningom dubokih trbušnih mišića, jer ću vam sigurno predstaviti jednu jednostavnu vježbu koja će vam sigurno pomoći da pronađete one koji nedostaju na trbušnim mišićima. Šta god da radiš, trebaće ti duboka mišićna masa u sredini tela. Potrebni su vam kada vježbate, odmarate se, stojite, šetate … oni održavaju vaše tijelo i dobro održavaju vašu pozu. Ako nisu dobro, postoji opasnost da će stomak sigurno ispupčiti, boljeti i štetiti prilikom vježbanja, a područje stomaka se neće smanjiti, uprkos tome koliko trbušnjaka ili raznih drugih standardnih trbušnih pokreta radite. S druge strane, ako svaki dan posvetite par minuta svojim dubokim trbušnim mišićima, rezultati će se sigurno uskoro promovisati. Počinjemo otkrivati struk koji nedostaje!

Jednostavan trening donosi nivo stomaka

Možete započeti potragu za shed abdominal sa jednostavnim sit-down trening. Kao rezultat vježbe zaista ćete osjetiti da da, oni koji nedostaju na trbušnjacima su još uvijek tu! Prvih nekoliko puta treba da uradite vežbu sa leđima na podu, kada jednom uhvatite na parceli, kao i otkrijete strategiju, možete to učiniti u uspravnom položaju, tako da možete raditi praksu tokom radnog dana, na autobuskoj stanici ili bilo kom mestu gde vam se desi da pobegnete. Pomagala za vežbanje za pokretanje dubokih trbušnih mišića, čije je odlično zdravlje i kondicija od vitalnog značaja za čvrst stomak. Zove se“ duvanje sveće“, kao i ovako: tehnika: duvanje svetlosti sveće. Lezite sa zakrivljenim nogama. Možeš staviti noge na stolicu ili izmet. Duboko udahnite kiseonik kroz nos. Najviše od svega, fokusirajte se na dobijanje stomaka punog vazduha umesto na grudi. Izgarajte dugo i oštro. Zamisli da duvaš sveće na rođendanskoj torti. Kada vam se čini da ste sve potrošili, otkrit ćete da još nekoliko svijećnjaka nije ugašeno! Zato zapalite posljednje svijeće u istom dahu. Poslednjim udarcem zaista osećate potrebu da savijete mišiće u stomaku, kao i da vam je gornji deo tela gurnut u pravcu poda. Povucite kisik. Izgorite i takođe na kraju savijte trbušne mišiće kako biste proizveli posljednju svijeću. Ponovite izdisaje ukupno 10 puta.

Želeći svoj vlastiti pupak

Vježbe za uključivanje trbušnih mišića, kao što je puhanje svijeća, jedan su dio formule da čim ga zaista popravite, možete se oprostiti od komode i također pozdraviti vitak, zdrav i uravnotežen stomak zajedno sa ovim vježbama, postoji nekoliko drugih bitnih stavki u slagalici. Kada dobijete sve komade u pravu, rezultati govore sami za sebe izuzetno brzo. Brzo ćete sigurno posmatrati da dugme na ciljnom denimsu nije tako čvrsto kao što je bilo! Ovi dijelovi problema stvoreni su u jednostavnom kursu treninga koji pažljivo, ali efikasno jača želučane mišiće.

Najvažnija stvar koju možete učiniti za svoj trbuh

U prethodnom pisanju oko je bilo okrenuto prema pupku u vrsti treninga koji aktivira stomačne mišiće. Danas nastavljamo da kvarimo stomak, ali pod potpuno drugačijim uslovima. Da biste svom stomaku dali dan odmora, odnosno da biste mu omogućili da se odmori bez ikakvog nepotrebnog gunđanja i da brinete o dodatnim kobasicama, potrebno vam je više od samo vežbi za stomak. Na kraju krajeva, oni nisu jedina (i takođe nisu adekvatna) metoda za zdrav stomak. Ovaj post se pita o dodatnoj varijabli koja čini da se vaš stomak osjeća bolje, posebno o bakterijama u vašem probavnom traktu. Oh, da! Crijevne klice! Kao i sasvim sam siguran da ću imati sposobnost da vas strastvim u ovoj temi kada pročitate o istraživačkoj studiji koja je ostvarena prije nekoliko godina.

Ishrana, vežbanje ili crevni trakti?

Bilo je to čim mislio da se težina uglavnom zasniva na tome koliko vežbanja vežbate, pored onoga što konzumirate, kao i koliko. Ovo je još uvek stvarno, ali postoji još nekoliko različitih drugih aspekata koji mogu otežati gubitak težine ili možda zaštititi od (zajedno sa brojnim drugim zdravstvenim problemima) u najgorem slučaju. Jedan od ovih faktora povezan je sa sojem mikroorganizama u crijevima. (Pauza: da li ste slučajno shvatili da bakterije u vama procjenjuju do 1,5-3 kg, ha!!). Obično kada govorite o mikroorganizmima, opisujete stanje ili nešto loše i takođe nepovoljno. Međutim, to nije cijela činjenica. Mikroorganizmi takođe čine mnogo toga. Zapravo, oni imaju brojne ključne funkcije, npr.pomoć u varenju hrane.Ishrana, vežbanje ili crevni trakti?

Tokom prethodnih nekoliko godina, naučnici u svojim laboratorijama su zapravo marljivo proučavali soj bakterija u našim stomacima, kao i u probavnom traktu, a takođe su vršili i divlja istraživanja. Jedno zanimljivo istraživanje provedeno je u Sjedinjenim Državama 2013.godine. istraživanje je uključivalo grupu ženskih dvojnika, od kojih je jedna bila normalne težine, dok su razne druge prikupile dodatne funte. A sada ovo postaje intrigantno! Klice crijeva parova prebačene su na kompjuterske miševe. Neki od miševa su zaraženi nemasnim klicama, neki su kontaminirani masnim. Možete li pogoditi šta se dogodilo? Koliko god čudno zvučalo, računarski miševi kontaminirani bakterijama mnogo težih blizanaca počeli su sami da dobijaju na težini. Nije li to intrigantno, priznajte! Tako je otkriven pritisak bakterija da ima ravan odnos sa živom težinom.

Šta možete učiniti za svoj stomak

Ovdje su dvije varijable koje čine odlične bakterije u probavnom traktu zadovoljnim. Jedan ključ za širok spektar dobrih bakterija je raznolik i zdrav i uravnotežen plan ishrane. Dakle, ne šećer, nezdrava hrana ili korist, koliko god svježe i hranljivo. Mikroorganizmi probavnog trakta posebno vole fermentirane artikle, tako da je npr. porcija kiselog kupusa s vremena na vrijeme odličan koncept. Kiseli kupus, na primer. salate, pite, supe, tepsije ili omleti. Možete to učiniti sami, ali proizvodni proces je prilično dug i također mu je potrebna određena odanost. Kada koristite verzije trgovine, uvijek uzmite u obzir naljepnicu i također odaberite onu sa što manje aditiva ili raznih drugih bonusa. Pridružite nam se na nježnom tronedeljnom putovanju u lov na zdrav stomak! Program Kraljičinog korzeta, koji se koncentriše na wellness stomaka, pojačanje struka i takođe jake obline, sigurno će vas učiniti da zračite i spolja pored unutrašnjosti.